CONDICIONS GENERALS

Identificació i activitat de la societat

El titular i responsable del domini www.llumillibertat.org és l’Associació cultural “Ateneu Llum i Llibertat” inscrita al Registre de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb número de inscripció 51.231 i proveïda del NIF: G-55.722.839

Dades de contacte de l’Ateneu Llum i Llibertat

Tel. (+34) 629.711.616

Mail: info@llumillibertat.org.

El principal servei que s’ofereix en el domini www.llumillibertat.org és el subministrament d’informació sobre les activitats pròpies de l’Associació.

Prestació de serveis

L’oferta d’informació de l’Ateneu Llum i Llibertat a través d’www.llumillibertat.org és de caràcter gratuït i lliurement revocable sense que afecti a la resta de condicions generals.

L’Ateneu Llum i Llibertat rebutja la responsabilitat que pugui donar-se per la mala utilització dels esmentats continguts i es reserva el dret a actualitzar-los, restringir-los o eliminar-los de manera transitòria o definitiva quan consideri oportú.

Drets i obligacions de l’usuari

L’usuari s’obliga, sent únic responsable, a utilitzar l’oferta d’informació de l’Ateneu Llum i Llibertat d’acord amb la llei, les presents condicions generals i les seves actualitzacions segons les normes de la bona fe, moral i ordre públic generalment acceptades.

L’usuari no tindrà cap dret a reclamar indemnització de cap tipus (directa o indirecta) per interrupcions temporals o suspensió definitiva dels serveis, bé per causes pròpies o alienes.

318/5000 Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies